Prognoza meteo

Curs valutar

Despre noi

Ronţi

Compania Societatea cu Raspundere Limitata ART-PROECO a fost fondata in anul 2014 la data de 09 aprilie, careia a fost atribuit codul fiscal 1014600011596. In prezent, administratorul companiei este SOBOL ANGELA care activeaza pe adresa juridica Republica Moldova, Floresti, Varvareuca.

Fulgii de porumb ecologici se vor produce din materie prima certificata bio. Cerealele (porumb, ovaz, griu) achiziţionate vor fi de producţie moldoveneasca. Scopul nostru este de a comunica imaginea unei companii dinamice care opereaza intr-un sistem integrat de producere şi furnizeaza consumatorilor fulgi de cereale ecologici si naturali pentru micul dejun sau gustari sanatoase si sigure pentru sanatate. Fulgi de Cereale RONŢI au ajuns pe rafturile reţelelor de supermarketuri Nr1, Family MARKET, IMC, Fidesco şi Varna.

Produse

Ronţi

Producem şi comercializăm cerealele RONŢI pentru micul dejun, naturale, fără coloranti, fără indulcitori identic naturali, fără arome identic naturale, fără conservanti şi fără E-uri. Gustari sănătoase. Produse:
fulgi din cereale de făină de porumb

 

 

Copyright © 2019 All rights Reserved